Skip to content

Eksport fremstød for danske fødevarevirksomheder i Taiwan

Det danske handelskammer i Taipei inviterer den danske fødevareindustri til et samlet eksportfremstød i Taiwan d. 2-6 november, 2015.

Taiwan har i 2014 oplevet en række skandaler inden for fødevareindustrien, hvilket har resulteret i en stigende grad af forbrugerbevidsthed og en strammere lovgivning over for fødevareindustrien. Derfor vil den taiwanske fødevareindustri i de kommende år investere kraftigt for at leve op til skærpede krav fra forbrugere og lovgivning og er i den forbindelse interesseret i dansk ekspertise.

Delegationen vil have deltagelse af den danske fødevarestyrelse, samt møde specialiserede taiwanske brancheorganisationer og myndigheder. Den primære målgruppe for fremstødet er danske leverandører af maskiner, udstyr, avlsdyr, know how og løsninger til fødevareindustrien, primært svinekødsproduktion, fjerkræindustrien og mejerisektoren, men også fiskeprodukter, grøntsager og frugt.

 

Tilmelding:

Gennem følgende link er det muligt at læse mere om eksportfremstødet, samt downloade invitationen og tilmeldingsblanket.