Skip to content

Taiwan i elbilens førersæde

Taiwan ønsker at være førende på markedet for elektriske køretøjer og har på få år fået gang i industrien. Danske virksomheder har gode muligheder for at blive leverandører.

Taiwan satser kraftigt på at tage del i de næste års efterspørgsel af teknologi til elbiler, el-scootere med mere, og den taiwanske regering har indtil 2016 afsat 300 millioner dollars til at styrke industrien yderligere.

Som en af verdens største producenter af komponenter til biler samt scootere og cykler, retter Taiwan nu fokus mod produktion af dele til elektriske køretøjer. Taiwan har med sin solide baggrund inden for informations- og kommunikationsteknologi et godt udgangspunkt, og landet producerer allerede batterier til globale bilfabrikanter.

Danske virksomheder har mulighed for at afsætte komponenter eller sælge deres viden inden for udvikling af et effektivt el-net, hvor vedvarende energiformer, fossile brændstoffer og forbrugere spiller sammen. Netop på dette område halter Taiwan efter, og der er dermed stort potentiale for danske virksomheder.

For yderligere information, kontakt venligst:
Repræsentation: Det Danske Handelskontor, Taipei
Navn: Martin Henriksen
Tlf.: +886 2 2718 2101 ext. 17
E-mail: mahenk@um.dk