Skip to content

Eksportfokus

Eksportfokus er Udenrigsministeriets magasin om eksport henvendt til små - og mellemstore virksomheder. Magasinet udkommer seks gange om året og kan læses af alle med globale interesser og fornemmelse for forretning.

Eksportfokus indeholder seneste nyt fra verdens mest interessante markeder. Hvad sker der på det tyske marked? Hvor foregår innovationen i USA, og hvilke tendenser præger et spirende marked som det kinesiske?

Magasinet byder både på fyldige reportager fra fra magasinets udenrigskorrespondenter og korte, overbliksskabende markedsnyheder, der leveres af de danske repræsentationer i udlandet. Magasinet er hermed et værktøj og en oplysende guide for alle, der beskæftiger sig med praktisk eksportarbejde - det være sig eksportchefer, områdeledere, regionsdirektører eller salgsansvarlige.

Eksportfokus udgives af The Trade Council i Udenrigsministeriet og artiklerne suppleres med informationer om de nyeste aktiviteter fra The Trade Council. Magasinet skriver om særlige ydelser fra The Trade Council, tilskudsmuligheder, konsulentbistand, om seminarer og konferencer, eksportfremstød og messer samt om nye tal for dansk eksport.

Læs mere om Eksportfokus ved at klikke på følgende link: